Start nieuw jutseizoen 2017-218

Donderdag 14 september starten we weer officieel met jutten op de stranden van Walcheren. Natuurlijk is het niet zo dat we hebben stilgezeten en ik weet dat veel jutters ook afgelopen zomer de stranden op zijn gegaan om te jutten. Geweldig!!

Nu is het echter wat rustiger qua toeristen en niet qua afval…dus we gaan weer aan de slag. Heerlijk om langs het strand te lopen en gelijk nuttig bezig te zijn en rommel te verzamelen van het strand en in de jutbak te doen.

Voor een enigszins officieel, relaxed start hebben we na de ‘eerste’ jut (vanaf 14.30) om 16.00 uur een kopje koffie of thee met wat lekker bij de Reddingsbrigade op het Nollehoofd in Vlissingen.

Gelijk weer een vuurdoop want het gaat waaien…..

Tot donderdag of andere keer tijdens een jut!

Monique.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Een reactie op Start nieuw jutseizoen 2017-218

  1. Ad Roose, Oostkapelle zegt:

    Behoren alle stranden van Walcheren tot jullie “werkgebied”? Als het goed is worden de stranden van de gemeente Veere onderhouden door de Stichting Strandexploitatie Veere. In de winterperiode laat dat echter nog weleens te wensen over! De enkele afvalbakken die nu nog bij de strandovergangen staan daargelaten, zijn er op de “stille” stranden bijna geen mogelijkheden om ingezameld (plastic) afval te deponeren. Tot mijn grote verwondering trof ik deze week echter op het strand bij Oranjezon op enige afstand van het strandpaviljoen Aloha Beach een bak aan met het opschrift: Doe mee, verlos de zee! Chapeau voor de initiatiefnemer(s)!!
    .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s